Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου οι  μαθητές των τμημάτων της έκτης (ΣΤ) τάξης του Σχολείου μας  στα πλαίσια του μαθήματος της Πολιτικής και Κοινωνικής Αγωγής και της ενότητας « Οργάνωση-Διοίκηση των Δήμων»  πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης μας. Συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη και συζήτησαν μαζί του θέτοντάς του ερωτήματα σε θέματα που τους απασχολούσαν.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της καθώς και για τις υπηρεσίες υποστήριξης  της  σε άτομα  με αναπηρία.,καθώς και το παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης όπου είχαν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν βιβλία που τους ενδιέφεραν.

Επισκέφτηκαν ακόμα τη Δημοτική Πινακοθήκη όπου είχαν την ευκαιρία να δουν σχέδια  και ψηφιδωτά του εικαστικού Γιάννη Κολέφα.

Η εκπαιδευτική μας δράση ολοκληρώθηκε με μια βόλτα στους στολισμένους χριστουγεννιάτικα παζόδρομους της πόλης μας με κατάληξη το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου Α΄

Τους μαθητές συνόδευσαν η Διευθύντρια του Σχολείου κ.  Πεσματζόγλου Ευανθία και οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων κ.  Γκοτσόπουλος Παναγιώτης και Τσίγκα Δήμητρα.

Αφήστε σχόλιο